MÉHEK, SZMOG, TŰZOLTÓK, TIGRIS

Hihetetlen, de néha előfordul, hogy megszakítják a krikett meccseket. Nézzünk öt esetet, hogy miért:

- A Kent és a Lancashire játszott egymás ellen az Old Traffordon, de mérkőzést félbe kellett szakítani, mert tűzoltók lepték el a környékét. A mérkőzés előtt a gondnok főzött az öltöző épületben, de kiment meccset nézni, a kajáról meg elfelejtkezett. A tűzoltók gyorsan eloltották a tűzet, és félóra múltán folytatódhatott a mérkőzés.

- India és Sri Lanka mérkőzött meg egymással, amikor Új Delhiben olyan rossz lett hirtelen a levegő, hogy 16 percre abba maradt a találkozó. Sri Lanka játékosai sportos maszkot viselnek, de úgy látszik légszennyezés ellen nem hatásos.

- Ki tudja mi ütött Grish Sharma-ba, de úgy gondoltam, hogy az Air Force stadionban nem csak a csapatoknak, de neki is pályára kell lépni a Wagon R gépkocsijával. Mindenesetre beugrott az autójába, és mivel a játéktérre érve senki nem akadályozta meg, behajtotta a pályára. A játékosok alaposan meglepődtek, amikor az autó feltűnt a mérkőzés közben. Szerencsére a renitens szurkoló megelégedett pár körrel, és amilyen gyorsan jött úgy el is tűnt. A játékvezetők alaposan ellenőrizték a pályát. Majd engedélyt adtak a folytatásra…

- A méhek többször is zavartak már meg krikett meccset. Például 2007-ben Angliában és 2008-ban Delhiben. Ilyenkor a játékosok és a játékvezetők is hasra vetik magukat és megvárják, amíg a hasznos rovarok átszállnak felettük. Miután elvonulnak, a méhek a mérkőzés általában folytatódik. Delhiben egyébként nem csak méhek, de kutyák és disznók miatt is állt már a játék.

- Valószínűleg a legfurcsább mérkőzés félbeszakítása pár éve történt. Egy szurkoló ,,igazi tigrist” látott a pálya szurkolói üres részén, ami el volt kerítve a nézők elől. Hamar kiderült, hogy valaki egy kitömött fehér tigrist helyezett el oda. Mindenesetre 20 perc után a mérkőzés jókedvűen folytatódott.

A bejegyzés trackback címe:

https://pistikenyuuuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2414641572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Pistike Nyúúúz

Friss topikok

Címkék

911 (1) Adelaide (1) állat (1) állati (2) alligátor (1) Anglia (1) AR-15 (1) arab (1) argentin (1) Ausztrália (2) autójavítás (1) baleset (1) bank (1) beavatás (1) bérgyilkos (1) betörő (1) bikini (1) birodalomá (1) bizarr (8) blúz (1) Chuck Norris (1) családi fotó (1) Dér Heni (1) Empire State Building (1) étterem (1) fagy (1) favőlegény (1) fénykép (1) férfiak (1) férjhez ment a fához (1) fogorvos (1) fotel (1) fotós (1) főzés (1) fürdőszoba (1) golf (1) golfpálya (1) gyerektörvény (1) gyorsétterem (1) Hall Road (1) hamburger (1) hatóságok (1) házassági áldás (1) hideg (1) hímvessző (1) hölgyek (1) Hollywood (1) hőmérséklet (1) Hudson-folyó (1) húgyhólyag (1) Hülyeség ha fájna... (4) idegen férfi (1) idióta (1) időjárás jelentés (1) influencer (1) Instagram (1) Internetes társkeresés (1) intimitás (1) ital (1) Jakutföld (1) január (1) Jessica Gomes (1) kabát (1) kakashere-pörkölt (1) kanadai fókapénisz (1) kánikula (1) kids (1) kígyó (1) kocsma (1) kulturális élmény (1) lányok (2) látványosság (1) Los Angeles (1) Lovehoney (1) Manhattan (1) mell (1) mellméret (1) melltartó (2) merevedési zavar (1) Metró (1) mexikói lány (1) mézeshetek (1) miniszoknya (1) modell (1) mosogatógép (1) mósószeres étkezés (1) nászút (1) Nemiszerv-étterem (1) nemzőképtelen (1) New York (1) nők (3) nyár (1) Oroszország (1) óvintézkedés (1) pénisz (1) Pennsylvania (1) pikáns (1) Pistike Nyúúúz (2) piszkos munka (1) poló (1) profi fotós (1) pub (1) pulyka (1) pulykatámadás (1) python (1) rendőr (1) részeg sofőr (1) Rocky River (1) selfie (1) sör (1) Szabadság-szobor (1) szakács (1) szelfi (1) szerelmi együttlét (1) szexuális segédeszköz (1) Szibéria (1) szigorú anya (1) szobor (1) szomszéd (1) tájkép (1) táncos videó (1) tehenek (1) TikTok (1) tinédzser (1) tömegközlekedés (1) turizmus (1) urológia (1) vad pulyka (1) válás (1) véreskezű (1) vőlegény (1) vonzerő (1) WC (1) Cordell Walker (1) emelt áras SMS (1) házi buli (1) házi rend (1) Jared Padalecki (1) párkapcsolati kérdések (1) szerződés (1) Walker a texasi kopó (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása